041 698 889

Šabeder in sinovi d.o.o.
Zg. Korena 4d
2242 Zg. Korena
SI50081241

saso@sabeder.si
claudia@sabeder.si

Prodaja, proizvodnja in skladišče
Zg. Korena 4d
2242 Zg. Korena
Gsm 041 698 889
Gsm 041 328 893

Delovni čas:
od pon.do petka 8-16 ure

Strešna okna

In je rekel: »Naj bo svetloba!«

A brez strešnih oken, bi vse ostalo le pri besedah. Vrhunska, tehnološko dovršena ter zavidljivo toplotno in zvočno izolativna strešna okna, izdelana iz najboljših materialov, z bogato dodatno opremo – veliko izbiro senčil, opcijskim električnim ročnim ali daljinskim krmiljenjem, senzorji za veter, dež, protipožarnimi senzorji, ustvarijo veselo delovno in bivalno vzdušje v še tako temačni mansardi. Meje prostora kar nekako izginejo.

In je svetloba.

Ker se v zavedamo pomembnosti naravne svetlobe za življenje, so okna v naši ponudbi konstrukcijsko in oblikovno zasnovana tako, da kljub upoštevanju standardnih zunanjih mer, v vaš življenjski prostor dovajajo 6% več svetlobe, kot tržno primerljiva konkurenčna strešna okna.

Edinstveno domišljen, intelitenten prezračevalni sistem samodejno prilagaja pretok zraka skozi prezračevalne reže v hladnem in vetrovnem vremenu, s čimer varčuje z vašo energijo.

Ker pa se v življenju bolj ali manj vse vrti okoli svetlobe, ponujamo tudi cevaste svetlobnike, ki v vaše notranje prostore (podstrešne, etažne, kletne) pripeljejo naravno, sončno svetlobo.

© Šabeder in sinovi d.o.o.