041 698 889

Krovstvo kleparstvo

Podjetje Šabeder d.o.o se s krovsko-kleparskimi deli ukvarja že skoraj 20 let, zato se lahko pohvalimo z odličnim poznavanjem materialov, izkušnjami in kvalitetno izvedbo naših storitev, saj pri delu vedno na prvo mesto postavljamo potrebe stranke in se trudimo ohranjati sloves kvalitetnih ter zanesljivih izvajalcev. Prav tako se zavedamo, kako pomembno je spremljanje novosti in kontinuirano pridobivanje novega znanja, zato smo vsa leta vlagali v izobraževanje naših strokovnih kadrov, nadgrajevanje in njihov razvoj.

Krovstvo in kleparstvo zahtevata izredno dobro poznavanje materialov ter izkušnje pri izvedbi del, saj gre za storitve, ki morajo biti opravljene maksimalno kakovostno, natančno in zanesljivo. Vse to so prednosti, ki vam jih lahko zagotovimo v našem podjetju, saj poleg nabiranja dragocenih izkušenj neprestano spremljamo tudi razvoj novih tehnologij in pri delu uporabljamo samo najkvalitetnejše in priznane materiale.

Vedno smo pripravljeni prisluhniti vašim željam in potrebam, poleg tega pa vam lahko glede na naše znanje in izkušnje zagotovimo tudi kvalitetno svetovanje ter vam pomagamo pri odločitvah glede izbire materialov in rešitev ter pri izbiri krovskih oz. kleparskih storitev.

Kleparska dela izvajamo iz vseh vrst pločevin (Alu, Cu, Fe, Inox), v sklopu naših storitev pa vam zagotavljamo tudi:

  • • kvalitetno montažo strešnih oken,
  • • izdelavo strelovodnih napeljav,
  • • sanacije dimnikov.
Krovska dela opravljamo z vsemi vrstami kritin ter proces dela prilagodimo željam in potrebam naših strank.


© Šabeder in sinovi d.o.o.