041 698 889

O podjetju

Pred ustanovitvijo podjetja Šabeder in sinovi d.o.o. smo vrsto let opravljali dejavnost krovstva in kleparstva, kjer je celoten kolektiv več kot 15 let pridobival dragocene izkušnje in znanje na področju izvajanja krovskih in kleparskih storitev, poznavanja sodobnih materialov in uporabe napredne tehnologije. V letu 2003 so se vloženi trud, vlaganje v razvoj in trdo delo poplačali, saj je bilo ustanovljeno podjetje Šabeder in sinovi d.o.o., ki je poleg osnovne dejavnosti krovstva in kleparstva pričelo zagotavljati tudi storitve uvoza ter prodaje strešnikov in strešnih dodatkov.

Danes je podjetje Šabeder in sinovi d.o.o. zanesljivo in stabilno podjetje, znano po zagotavljanju kvalitetnih storitev krovskih in kleparskih del ter ponudbi strešnikov, kritin, strešnih dodatkov in dimnikov najvišje kakovosti. Podjetje je postalo tudi ekskluzivni zastopnik za izbrani znamki Creaton in Corotop v Sloveniji, kar pomeni, da vam lahko brez posrednikov in dodatnih stroškov zagotovimo najbolj ugodne cene preizkušenih in kvalitetnih izdelkov s 50-letno garancijo kakovosti.

Naše najboljše reference so zadovoljne stranke, ki nas pohvalijo kot zanesljive in kvalitetne poslovne partnerje, s katerimi z veseljem sodelujejo in se k nam še vračajo. Stranke nam med drugim zaupajo tudi zato, ker si zanje vzamemo čas, zares prisluhnemo njihovim potrebam in željam ter jim na podlagi znanja in izkušenj zagotovimo optimalne rešitve, ki jim zvesto služijo vrsto let.

Vizija in poslanstvo

V podjetju Šabeder in sinovi d.o.o. želimo še naprej ohranjati sloves zanesljivega in kvalitetnega poslovnega partnerja ter našim strankam zagotavljati vrhunske storitve krovskih in kleparskih del ter pestro ponudbo kakovostnih strešnikov, strešnih dodatkov, dimnikov in ostalih materialov.


© Šabeder in sinovi d.o.o.